Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam ponownie! Dawno mnie nie było, ale zgodnie z obietnicą nie udzielalem się! Wzywany do tablicy odpowiadam: akcje mam, nie oddałem. Stan posiadania zwiększony prawie 3 krotnie. Ze spraw bieżących: będzie płacz i zgrzytanie zębów osób bez akcji. Kończcie zakupy, bo niedługo powinien być mocny odjazd. Zmiana trendu wygląda że zrobiona przez akumulacyjne Wyckoffa. I na koniec komentarz do dzisiejszego espi: fundacja rodzinna u Prezesa niczym lock UP na akcjach. Tyle. Odezwę się w sierpniu - statystycznie absolutnie najlepszym miesiącu dla notowań Medinice. Pozdrawiam Góru