Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2024-07-12 o godz. 07:20 ~LESZCZ napisał(a):
> Czyżby informacja o umówię posłuży jako paliwo do odbicia od wsparcia czy raczej do wyjście z pozycji kolejnego gracza ? Ja obstawiam to pierwsze ale czy się uda zobaczymy.
"do wyjścia z pozycji kolejnego gracza?" - dobre! :D
a tak na poważnie, to są takie okresy an spółkach, że żadna dobra umowa nie powoduje skoków w górę, okres konsolidacji i ciszy. a kursy historycznie niskie.
Potem nagle nie wiadomo kiedy idzie w górę. Nawet jeśli brak info. Albo nawet jak sa zawirowania.
Kiedy? Nigdy nie wiadomo.
Zawsze jest tez szansa, że coś łupnie. Ale co może bardziej łupnąć niż obecnie?
Ja np. PKP Cargo kupowałem w okolicy 10-12PLN i czekałem ponad rok na obecne odbicie. dalej mam ich akcje, bo to wg mnie początek wzrostów.
Tutaj też jestem i poczekam ile trzeba.