~Rodo

Rodo Hey. Ja mam wiele "ton" od samego debiutu plus uzupełniałem ten papier przed PIS i trzymam bez zmian jak kotka kocięta aż wyrosną. Ale do satysfakcji daleko... Jak się kupowało ze średnią około 20 zł, to zrozumcie co czuję... Jestem w tym "exlusiv rynku" od czasów Banku Śląskiego( w nocy założone konto maklerskie, zlecenia ręcznie, dogrywki za parawanem) i znam niuanse zabawy na gpw, ale tu na parę lat odpuściłem i tylko dyskretnie czytałem Wasze posty, oglądam na żywo NWZ. i jak mówi(śpiewa ) klasyk "ostatnia umiera nadzieja..." Ufam, że godnie się z nami akcjonariuszami Energi obejdą(rozliczą, przeproszą, zadośćuczynią) Nie w moim stylu się żalić, ale z szacunku dla forumowiczów wyrzucilem to tutaj wreszcie...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.