Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To cieszy że nie zwątpiliście. Ja wszedłem w kwietniu 2022, zacząłem od kupować od 25 zł i caly czas dokupuje. Kupowałem po 21 ale i po 32. Ostatnio też sporo dobrałem po 23 i niżej. Liczyłem, że kurs spółki, której przychody rosną rocznie o 20-30% będzie rósł przez lata. Cóż, trzy trochę słabsze kwartały nie zmienią mojego zdania o tej spółce. Uważam, że ma przyszłość i jeszcze przed nia duży rozwój. Konsumpcja juz rusza, choć póki co wysokie stopy procentowe skłaniają raczej do oszczędzania niż do wydawania. Ważne, że zarząd ma jasną wizję i doświadczenie. Obecne wzrosty cieszą, ale wiadomo, że kluczowy będzie Q4. Jeśli spółce uda sie wypracować trwałą rentowność,PRM, wynik netto za Q4 może przebić nawet 25 mln zysku netto. A wtedy C/Z będzie wyglądała tak, że fundusze juz nie będą mogły jej ignorować. W tej chwili zaangażowanie funduszy wynosi poniżej 2% wszystkich akcji. To mało nawet na tak niedużą spółkę.