Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Po głębszej analizie zrozumiałem że na millenium jakiś grubasek grał cały czas na spadki czyli tak zwana krótka gra, ale wydaje mi się że potencjał na spadki już został wyczerpany dlatego teraz grubasek będzie się starał powolutku odkupić akcje, a zarazem nie pokazywać że ma na to ochotę czyli najlepiej jakby kurs stał w miejscu, może już odkupuje i straszy leszczy którzy mu wywalają bardzo tanio . Myślę że trzeba grubaskowi postawić wysoko poprzeczkę i nie sprzedawać akcji np. poniżej 3,50zł. I tak kupi bo musi się wywiązać i oddać akcje. Pozdrawaim i zachęcam do trzymania akcji jaknajdłużej. Ci co kupili tanio niech nie realizują zysków za wcześnie to go załatwimy. :)))) No co nie wytrzymiecie 3 tygodnie z akcjami!! Przecież już niżej nie polecą a jakby nawet trochę jeszcze spadły bo nasz spekulant zacznie znów wywalać na zastraszenie to proponuje jeszcze od niego nabyć zostanie z niczym. :)))) Pozdrawiam ja czekam.