~FantastycznyPanMysza

Dnia 2024-07-03 o godz. 13:03 ~Kostuch napisał(a):
> Czekaj czekaj tutaj piszesz że wyszłeś https://m.bankier.pl/forum/temat/14935777 a tu że masz, ja cię nie rozumiem, zostawiłeś sobie tych akcji ile 10 sztuk czy 10 tysięcy że tak teraz płaczesz. Ja mam tej tapety sporo i będę usredniał, pierwszą próbę podjąłem przy kursie 3.5 ale chłopaki byli na tyle bystrzy że na beszczela nie zeszli bo wiedzieli czym to grozi, a że pojawili się tu chłopcy którzy jadą z kursem bezlitośnie to czekam, może zejdą jeszcze niżej a wtedy coś dobiorę no co mi pozostało.

Misiek, ty się odpalasz tylko pod moimi wątkami. Narzucasz na mnie, jakbym ci coś personalnie zrobił - a trochę może tak jest, skoro tam pracowałeś sobie. Zarzucasz mi jakieś rzeczy personalne, o których mogło wiedzieć tylko wąskie grono z Dusta, więc co chcesz udowodnić?
Zresztą milczałeś aż do dziś, lol, tylko ja cię odpalam. No bywa. W twojej wersji świata o tym co w pracy niedobra mówić, bo co? Bo to jakieś tajemnice? Bo źle ze ludzie poznają prawdę i to jaki jest gość z youtube naprawdę? Co do znalezienia pracy i innych takich - zmartwię cię, twoje śmieszne próby pisania gdziekolwiek nic nie dadzą. Zresztą, chcesz prawdy?
Serio, w środowisku Dust to albo spółka o której ludzie nie słyszeli, ale jak słyszeli to znają ludzi którzy pracowali I JW i cała reszta ma dość srednią opinię - mitomanów, amatorów i generalnie partaczy. Ich opinie o kimkolwiek nikogo nie interesują. Powiem ci, ze z wielu miejsc, które znam, z którymi rozstawałem się różnie - większości kibicowałem/kibicuję/pomagam jakoś do dziś, tylko to miejsce wzbudza we mnie odruch wymiotny. Nie ważne czy płacili mi 5zł czy 50k, ważne ze potraktowali gościa na samym początku drogi zawodowej jak śmeicia, kłamiać na każdym możliwym etapie (łacznie z rozstaniem)/
To banda wierząca we własne bajeczki i kilku sprytnych ludków którzy trochę kasy mieli i dobre życie.
No ale przecież ty to wiesz, misiek. So howgh, pisz co chcesz.

P.S Inwestowanie (dobieranie) w spółkę bez kasy, bez zarządu, bez pracowników, pod co? EA Serum (które ma przy cenach 30-60 zł 5op 4k sprzedaży i peak 14 graczy)? Jassne.... Idź się bawić do nowej pracy, przyda się.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.