~Jazi

Ja miałem lekko ponad 200 km. Zadałem pytania. Dostanę odpowiedź za jakiś czas. Ogólnie powiem tak. Sytuacja jest jaka jest. Spółka szuka dużego rynku zbytu. Badania trwają. Zarząd i prezes oczywiście nie są zadowoleni z obecnego stanu rzeczy. Sami wpakowali w spółkę duże pieniądze i tak łatwo się nie poddadzą. Parę tematów i kierunków podpowiedziałem. Zobaczymy co odpiszą. Ogólnie jestem dobrej myśli choć oczywiście tak jak wszyscy wolałbym aby rozwój szedł trochę szybciej. Są problemy natury technologicznej jak i zwykły problem z drogami dotarcia do potencjalnych kooperantow. I nie mówię tu o filamencie. Niestety w naszym kraju wszystko podszyte jest trochę polityką. W firmach brakuje wizjonerów i ludzi otwartych na nowości. Powiem Wam jeszcze jedną rzecz. Grafen jest tak przełomowy, że niektóre firmy blokują jego wprowadzenie do swoich produktów bo byłyby zbyt trwałe. Przypomnę tu historie Mercedesa W 123 który niemal doprowadził do bankructwa firmę ponieważ kompletnie się nie psuł i fabryki nie zarabiały na częściach zamiennych. To tak zupełnie na marginesie. Uwierzcie mi że kilka tematów jest w toku ale dopóki nie ma konkretów spółka nie chce zasmiecac komunikatów żeby nie być posadzonym o bezpodstawne robienie nadzei. Przyznam,że to odpowiedzialne podejście. Czekajmy. Zobaczymy. Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.