~cienki bolek

witam, ja tez jesten nowy, na gieldzie od 22 stycznia, zainwestowalem w kilka spolek za 28k pln. w tym momencie jesten wirtualnie stratny ok 7%. obecnie posiadam: pko bp za 26zl (5k pln), getin 3.8zl (5k pln), pozbywam sie tego jak tylko wroci do ceny zakupu, nie wiem do konca z getinem bo cos polubilem go ale z pko wychodze. mieszko - 1.27, complex - 1.19, komputron - 6.35, mostostal exp - 1.69, centrozap - 0.62, idmsa - 0,91, barlinek - 1,7, bioton 0.22, ACE - 1.35 - te wszystkie spolki za 1tys lub 2 tys. uduplilem troche na krosnie i bzwbk, pknorlen (na tych 2 ostatnich to stracilem bo poscily mi zwieracze i sprzedalem - na zlosc wtedy wlasnie zaczelo rosnac), od bilem sie troche na kghm po gralem po 29 za polowe portwela wtedy ale zbyt wczesnie ucieklem bo po 31 (szkoda bo doszlo do 37 wiec moglbym byc na +, sszkoda). wszysko oprocz pko i chyba getina traktuje dlugoterminowo, a barlinek to wogole moj faworyt :), hej

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.