Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam sytuacja nie wygląda za różowo-niestey ;-( Dlaczego rząd nie chciał przyjąc. do wiadomości że i POLSKi kryzys nie ominie i na przełomie Października i Listopada p.Rostowski i Tusk-śmiali sie że to nas nie dotkie!!!!A prop tematu to ja na dzień dzisiejszy trace na portfelu ok 18% na Polimexie,Mostostal Zabrze , Barlinek ,Assecopol-myśle ze firmy które mam w portfelu śa dobre -przyszłosciowe-ale cóz jak narazie trzeba pogodzić sie ze stratą ;-((Jeszcze poczekam może uda sie dokupić do portfela KGHm ale nie po tej cenie;-)Myśle że cena na KGHM to granice 22zł - ponieważ jak kupowałem tą spółke w listopadzie to miedz kształtowała sie w granicy 3200$ a spólka była wyceniana na 22zł;-)Tylko oby cała giełda nie leciała wraz z KGHM bo wtedy możemy zobaczyć na WIG20 poniżej 1000pkt a wtedy to już nie będzie za wesoło ;-(( Pozdrawiam i Wszystkim życze samych wysokich WZROSTÓW