Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Marcelina - sądziłem że przed najważniejszą informacją jest dywidenda i jej zgarnięcie. I to że wywinduje to kurs chociaż do 33-34zł. Anulowałem nawet moje zlecenie i sądziłem że puszczę mój pakiet z zarobkiem i pogram na innych spółkach a za kilka miesięcy bliżej zimy odkupię Astartę. Nie poszło na tyle do góry i nie udało mi się sprzedać. Będę się musiał kisić tu chyba do końca roku albo i dłużej zamiast obracać na innych akcjach. A mam pokaźny pakiet i szkoda że nie pracuje. Dlatego jestem sfrustrowany. A moje wcześniejsze niby według ciebie ,,naganianie" nie ma tu najmniejszego znaczenia i wpływu na kurs. Już to przerabiałem.