~Free

No zobaczymy. Ja już po tym co się odwaliło na MG wolę studzić swój entuzjazm. Z drugiej strony trochę zarobiłem na True Game Syndicate, gdzie nie spodziewałem się takich spektakularnych wzrostów, więc nigdy nie wiadomo. Może właśnie takie spółki jak Road z kapitalizacją rzędu 12 a nie 80 mln są lepsze do zarabiania?

Gorzej na kursie już chyba być nie może, jesteśmy dołku od kilku miesięcy z przerwami na krótkie wystrzały w górę, więc może coś się w końcu ruszy. Na pewno będzie dobra okazja.

Swoja drogą miło że wydali patcha, myślałem że już sobie odpuścili wersję na PC:) Niestety nie wiem czy to coś zmieni na dłuższa metę, ponieważ żeby sprzedaż znowu ruszyła niezbędne jest przejście do niebieskich ocen w średniej z 30 dni, a oni zaliczyli nawet spadek formy, co zniechęca graczy bardziej nawet niż ogólne oceny mieszane.

Dużo zależy od tego, czy te DLC są aktualne, czy już jednak wydawca da sobie z nimi spokój patrząc na stan gry i wyłoży hajs na ATS2.

No ale umówmy się, że teraz najbardziej liczą się konsole, PC już trochę mentalnie sobie odpuściłem i pogodziłem się, że sukcesu nie będzie skoro nie załatali tego przez pół roku. Ale może przyjemnie się pomylę, kto wie?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.