Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja już mam 600k i dalej sobie dobieram. Wierzę, że nie zarżnie ten zarząd obecny tej kury 3d. Oraz, że będzie chciał kiedyś zyski wypracować jakieś i się kiedyś nimi podzielić. Zbieram do kolejnego progu więc im niżej tym rynek robi mi lepiej. Jako wierzący akcjonariusz mogę im podpowiedzieć, że jeśli ma się opracowaną elektronikę i technologię i know how to radzę zacząć drukować betonem. Nie tyle zarobi się na szkoleniach i dostarczaniu technologii co na betonie autorskim którym będzie drukowane. Jak na kleju atlas czy innych półproduktach. Powodzenia życzę spółce. I liczę, że rynek w końcu cenę zdyskontuje.