~Gość

Dzięki za opinie. Właśnie: coś wisi w powietrzu. Pytanie: co? Myślę że w najbliższych dniach trzeba patrzeć na dogrywki-mogą się dziać ciekawe rzeczy. Ogólnie według mnie scenariusz jest taki: ktoś chce pozbierać naprawdę wielki pakiet -ale woli kupować taniej dlatego powolutku kurs schodzi coraz niżej -najlepiej było to widać dzisiaj rano kurs w granicach 3,72-3,74 i nadstawiony worek, kiedy leszcze (czyli tacy jak ja :)) nagle zaczęli podbijać kurs pakiecikami kurs skoczył na 3,9- wtedy poszlo zlecenie sprzedaży na 3,8 (i tak byli do przodu) kurs spada i znowu nadstawione worki. Sądząc po wystawionych wartościach zleceń na S i na K- ktoś sobie ładnie planuje przedział do zakupów (kurs nie może zanadto spaść i nie może za szybko wzrastać) To wszystko dość proste. Pytanie tyko po co ktoś to skupuje (z całą odpowiedzialnością: uważam że ktoś to skupuje).
Do Toma: wiem, wiem z tą nadzieją to racja. ale głupi podobno ma szczęście- a szczęściu trzeba pomóc.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.