Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Słuchacie jak ja zobaczyłem w robocie wczoraj słupa na proszę Państwa 13 zł to przerwałem robotę i poszedłem po krople do oczu do szatni. Od razu wiedziałem że coś się święci i że będzie grubo. I co? Na zielono i to w piątek.Świetowalem ten wynik tym że do makaronu dodałem więcej keczupu na obiad bo pomyślałem... A ch... teraz to sobie mogę pozwolić. A miałem wyliczone. W robocie to nie mogli uwierzyć mówili patrzcie ile keczupu leje. Bogacz mówili. Ja im na to... No słuchacie inwestuje się na giełdzie to się leje keczup strumieniami. Ogólnie przyroda wysyła nam znaki bo wiecie wszystko w świecie jest połączone i drga. Dziś ulewa więc.... Zrobiłem sobie też kawę. Wiecie zalewajkę i co ja tam w tych fusach zobaczyłem.... A nie powiem wam. Ale medytowałem i słuchałem afirmacji przyciągających obfitość.... Może przyciągnie coś więcej niż ulewę. A tak ogólnie to fajnie by było gdyby wszystko zakończyło się pomyślnie i gdyby prasa coś napisała lub można było jakiś wywiad w przyszłości obejrzeć bo na tą chwilę to ja nie wiem czy sypać sól,sodę i sądzę do okoła siebie rozpalać świece i wąchać chryzantemy trzymajac słoik z wodą i olejkami eterycznymi typu rzepak-slonecznik następnie czarować w woni rozpalonych kadzideł z mchu,paproci i liścia laurowego czy o co to tu chodzi... Czekam do końca i mnie trzepie nerwami jak bym podpiął się do transformatora mokrymi rękami w gumowych butach. Im bliżej terminu tym większe emocje i bardziej czepie. Atmosfera jest napięta jak gumka od majtek. Nie śpię już druga noc.Żeby funkcjonować to pije zalewajkę za zalewajka... Co to będzie czepie mnie chłopy. Ręce trytytkami mi czasem związują bo tak czepie.