~lampert

Ukryte formy mobbingu i wykorzystywanie agentów jako....towar. Agent w AIG dostaje premie o ile spełnia wymagania. Nie zrobisz grupówki na początku chocbyś chciał bo cu nie pozwolą. To rezerwacja dla starszych bo dobra kasa. Wpierw ubezpieczysz rodzinę, przyjaciół, kolegów. Potem lista się kończy, ZUS normalny dochodzi(ponad 800 a nie ponad 300) a agentowi albo dziękują albo zaczyna wyścig szczurów. Jak zacznie to po roku nie jest czlowiekiem. A więc agent ubezpieczy 100 osób i do widzenia, następny. A w agencjach atmosfera pogrzebowa,nikt nie doradzi,zero współpracy,zazdrość,zawiść a za 5zł skakają w przepaść. Obrzydzenie mnie bierze bo jak sie przyjmowałem to wyobrażałem sobie inaczej. Otwarłem działalność i podpisałem umowę a tu, niby AIG za mnie skladek nie płaci ano podatków, jak nie zrobię nic to nie zarobię a tak się wszyscy martwią o ciebie i ci nakazują zarabiać że aż hej! Na przymus chcą cię zrobić milionerem hihi! To takie żałosne a zarazem takie smutne, że jak zobaczyłem jak się mnie chce zmusić do łamania etycznych zachowań aż do skrajności to sie wynioslem. Jestem w firmie brokerskiej i wiecie co? kasa sama splywa, mam duzo wolnego i żadnego stresu co do wymagań. Agencje Ubezpieczeniowe to Dyrekcja i ich dyrektorzy agencji. Reszta to to mrówki, nawet Vipowie ale ci zaślepieni kasą nie widzą swej utraty tożsamości. Powodzenia.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.