Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jaja na całego by 100szt akcji decydowało o zamknięciu.Czekam za tem na cene 3zł ,wszystko na to wskazuje ze czekają na korektę na giełdzie,by zwalic to jeszcze nizej. Miałem zamiar dokupic dzis trochę akcji ale czekałem na rozwój sytuacji.
Jak widac nie żałuje ze nie kupiłem tego, warto poczekać i dobrac po te 3 zł albo nawet jescze nizej.Obrót na sesji to robi tylko zarząd,tzn ten bank, który skupuje w ich imieniu.
Nie widzę tego za dobrze,poprostu nie chcą ruszyc.Jaja sobie robią jednym słowem.
Masz rację że to spółka na kilka lat,nie ma szans by ruszyc w góre.Nic go nie ruszy,nie ma takiej rzeczy i siły by mogło cos to ruszyc.Trzeba potraktowac to jak lokate bankową i czekac parę lat by cokolwiek sie poprawiło.Na dzień dzisiejszy nie widze żadnych wzrostów.Pytanie brzmi na ile to zwala teraz?-tego nie wiemy a dopiero zobaczymy niedługo.Jutro na rynku znowu wzrosty i Ferek bedzie czekał sobie spokojnie na korekte i spadnie ze zdwojoną predkością bo za duzo wzrósł dzis(buhahahahahahahaha!).