Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
może być 10 a golić takiego gumisia ja ty pod róznymi nikami można po każdej cenie to fakt , nie ważna cena ważne golenie , chodzi gumis o zmienność . kupię za 30 sprzdam ci za 34, kupię za 34 sprzedam ci za 38 a jak spadnie wyjdę na zero i dokupie tam gdzie w koncu to cudo spadnie na dłużej bo tam jego miejsce , wieć leszczyku mogę bawic się wami do konca no bo skoro trend to twój przyjaciel podobno i wszyscy w to wierzą bez granic nawet jak rozzmija sie to na oscylatorach to mnie mnie gancegal
kumasz czy za trudne ?