~pg

musze cie wiesczyku- bo jak ustaliłeś wieszczem jestem ja - zmartwic , prezes cognaora długo skupywał pakiety swojej spólki i to nie za kase na waciki tylko za grube melony i w krotkim czasie nie uchroniłło go to od zjazdu w dłuższym pozwoliło jedynie zatrzymac spadki a dobicia dość mocne wyniikały tylko i wyłącznie z z wykresu i wolumenu ,i niue poktrywały się w żadem spoób z info o nabyciach , wieć to że gośc z RN kupił sobie pakiet za śmieszną kasę jak dla niego i dla takiej informacji niczego nie przesądza, . 30 zł się obroniło w piątek i zeszło do do dolnego ograniczenie prostkąta , to że rośniemy od wczoraj jest skutkiem właśnie obrony dolnego ograniczenia prostokąta i odbicia na gpw wskutek jakiejś przerwy w odłabianiou zło względem usd a to oznazca poprawe sentymentu przynajmniej ej do piatku bo u nas cykle czesto ostatnio sa tygodniowe
W kwestii manipulacji radze zrozumieć i poznać definicję manipulacji oczywiście jestem tu po to żeby zarabiać , bo za pisanie nikt mi tu nie płąci a zarabiam jak kupie taniej i drożej sprzedam wydawało mi się że na tym polega zarabianie na giełdzie czy sie myle che ?. Wierze w to co piszę i jestem elastyczny bo to że papier jest w trendzie wzrostowym nie oznacza że nie czeka go większa korekta a jedynie kosmetyczna ,tym bardziej że za wzrostem kursu na chwilę jego wyceny nie idzie żadna informacja pozytywna fundamnetalnie . Wszystko bazuje na marzeniach i oczekiwaniach , a ja się pytam a gdzie sa koszty tych kontraktów i spodziewana konkurencja i marżowość biznesu , bo z tego co pamietam to narzekali że nie będą brać wszystkego jak leci żeby właśnie marżowość utrzymać , mamy zatem powtórkę bumu budowlanki na euro za tuska ?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.