Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak inwestujecie duzo czyli min 200tys to wchodzce w pko jako bezpieczna lokate kapitalu......jak chcecie szybko zarobic...to nie wchodzcie w pko.....dt na pko sie nie oplaca przy posiadaniu chocby 10 tys...lepiej inwestujcie w spolki...ktore wrecz odrazaja swoimi dalszymi perspekywami rozwoju,ktore sa tak zdolowane ze szok...ale wystepuje na nich popyt..wart ksie/ bardzo mala albo wrecz ujemna...i co z tego wynika ostatnio atlants +40% izolacja tez odpal i inne takie wynalazki......najlepsze jest to ze atlantis nic kompletnie nie robi nie ma dochodow... a wystarczy ze ktos wiekszy wchodzi i odpal.....tam samo z imo...pko kiedy da wam zysk 300% :) od 23 zl w przyszlosci da kiedys na pewno 100% zwrotu...ale na to trzeba jeszcze dlugo poczekac...a jesli chodzi o plynnosc na tych spolkach ala smieciowych to sie nie bujcie w trakcie up :) robia sie takie obroty ze jak na niejednej spolce z wig20....takze swoj pakiecik smialo opylicie......
Ps.Ja sam kiedys inwesowalem w pko......i dalo mi zarobic....ale na to musialem poczekac...a ja czekac na lubie.....pko to najlepsza spolka i na bank da wam zarobic...ale z czasem...a czas jest cenny...pozdrawiam