Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Popatrz sobie jak np Doge leci na …. już byś popłynął razem z nim, także inwestuj sobie gdzie chcesz. Jak mnie tu nie było przewaliłem sporo kasy właśnie na takim profesorskim inwestowaniu, objechali mnie jak młodego, trudno, trzeba się było pozbierać. Nie kupujesz to nie kupuj historii … oby życie Cie mniej doświadczyło i te tokeniki Ci na zdrowie wyszły - nie mam o tym dobrego zdania. Wejdzie niestety zaraz nowa waluta, ale nie krypto na rynek, dla której widzę w portfelach robią miejsce widzę, także już Ci mówię ostrożnie