Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też tak to widzę. Trole z najniższej półki, wyraźnie to widać. Myślę że taki zaorski ( nie znam go ale z tego co piszecie to jakiś guru), już na pewno wie o jsw, skoro łysy że stooq już o tym napisał. Od 2 miesięcy usredniam jsw doszło do tego że mam 90% portfela w jsw. Złamałem zasady. Wyłączony zdrowy rozsądek. Niezachwiana wiara ze obrany kierunek jest sluszny. widać że ten pułap to dno w perspektywie kilkuletniej. Dobrze Euklipides że ktoś taki jak Ty jest po tej właściwej stronie barykady. Nie bądźmy zbyt pewni swego, w drodze na 140pln czyli wartosci godxiwej ksiegowej będzie jeszcze wiele trudu.