Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Posłuchaj kezz, sam się chętnie tego szajsu pozbędę jak trochę odrobię straty, w które się wpakowałem poprzez zakup na zeszłorocznych wzrostach:-) nie zachęcam nikogo do sprzedaży, bo nie mam zamiaru tego więcej kupować:-) może ten cały certyfikat coś ruszy tym kursem, bo na wyniki tu za bardzo nie ma co liczyć w najbliższym czasie moim zdaniem. Tak czy siak wszyscy, którzy mają tu akcje z drugiej połowy zeszłego roku wiszą na tzw haku... Czasem się po prostu nie trafi z inwestycją, a MDG jest moim dużym niewypałem. Kto kupił dużo wcześniej i sprzedał, ten kozak. Kto kupił po sierpniu 2023 i nie sprzedał, ten wisielec tak jak ja. Zaś kto kupił wcześniej a nie sprzedał mając spory zarobek, ten zwykły utracjusz i imbecyl:-)