Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem, jestem :) Na 40 Ziko nie czekam bo to jest nierealne, zresztą jak ja już powiedziałem wcześniej jestem tutaj dla dywidendy długoterminowo. Dokupować już raczej nie będę bo mam więcej niż chciałem i średnią mniejszą niż mi się marzyło a poza tym w portfelu kilkanaście innych spółek (nie tylko gaming ale tylko rynek główny bo dziadostwa z new connect nie tykam) i teraz kilka innych głównie przyciąga moją uwagę. Obecnie na ulcie martwi mnie odwrócenie uwagi od pełnej wersji ryb 2 i księdza. Coś z tym niedobrego się dzieje. Besiege też miało być na switcha w maju i standardowo jest głucha cisza. Obejrzę sobie w przyszłym tygodniu trailer huntinga ale dalej twierdzę że w obecnej sytuacji rynkowej i braku jakiegokolwiek zaufania do spółki i prezesa ci którzy grają tutaj na podbitkę to dobrze zrobią jak w przyszłym tygodniu uciekną gdy kurs krótkoterminowo wzrośnie o 2-3 zł. Bo potem wracamy na 10 zł tym bardziej że hunting dopiero zacznie budować wishliste i będzie to trwało długie lata zanim wyjdzie we wczesnym dostępie. Obecnie jednak kształtowanie się kursu na ulcie jak i kilku innych spółkach gamingowych wygląda na formowanie się wieloletniego trendu bocznego i wypłaszczenia kursu bo zarówno inwestorzy indywidualni jak i więksi odpłynęli w siną dal.