Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bertold mieszasz. Najpierw napisałeś że PKP miał kasę, a teraz że konsorcjum obniżyło cenę. PKP nie miało kasy ja przetarg miał być kończony, bo nawalili na kilku płaszczyznach i konsorcjum słusznie domaga się więcej. Dlatego że więcej to budżet się rozsypał nie konsorcjum tylko PKP i dlatego nie płacili bo nie było kasy. Zrozum to wreszcie. Zatem i waloryzacja i dodatkowy budżet się konsorcjum należy. UE wymaga na PL zakończenie gsmr bo jesteśmy w UE no nie? Zatem PKP musi i tyle. I to PKP pogrążyło Compr. Life is brutal. Ale konsorcjum osiągnie swoje i ja teraz szoruje tak później i Compr wyjdzie z tego extra, a Herkules ... co mnie tam Herkules :) Ale nie masz akcji, nie miałeś to po co mnie i nad przekonujesz? Zawsze się zastanawiam po co takie osoby jak Ty to robią? No przecież nie z dobrego serca :) Czy tak mnie kochasz i szanujesz że chcesz mego dobra i dobra dla moich pieniędzy :)