Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie nie ma sie co klocic akurat w tej sprawie. Zarzad mi teoche podpadl w tym kontekscie. Ciekaw jestem, czy istatni list intencyjny jest traktowany jako nawy klient kwartalny. Jezeli tak to to jest bardzo slabe. Klient to umowa. Jest jeszcze chwila czasu do koca kwartalu i zobaczymy co z tego wyjdzie. Powinien byc cert oraz dwie umowy. Jezeli nie- rynek odczyta to pewnie jednoznaxznie. Ciekawie tez ktos tu sie podnieca wycena vicast na 25pln. To nie oznacza ze kurs o tyle podskoczy przeciez. Wyceny wycenami a rynek swoje. Ja sie obawiam, ze reakcja na ccast jest tak oczekiwana przez wszystkich, wszyscy pod to graja, ze wzrost zostanie zasypany przez niecierpliwych. Obym sie mylil