Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To że nie jest żadnym analitykiem to akurat nie jest argument ja też nie jestem i zarobiłem 1700% w cztery lata ile jest biur maklerskich co zarobiło chociaż 10% mojej stopy zwrotu 4 letniej ? Argument przeciw niemu jest inny wypisuje oczywiste banialuki nie poparte żadna argumentacja .. ja też mogę napisać jutro 55 no i jaka to ma wagę jak nie jest niczym poparte jak ktoś sprzedaje pod wpływem takich postów a wiem że tacy na rynku są to szczerze współczuję i rada dajcie sobie spokój z giełda...