~FantastycznyPanMysza

Dnia 2024-06-13 o godz. 11:51 ~dragonball napisał(a):
> Swoją drogą to zabawne, że piszesz "wiemy co było nie tak, ale nie powiemy, bo nie". Czyli nic nie wiesz co nie pykło ponad to co było już wałkowane tylko udajesz mądrego, nie wiem, żeby ego sobie połechtać?
> > A nasze posty są analizą na przyszłość, żeby w kolejne THD się nie wpakować. Twoje? Nie wiem. Nic nie wnoszą, nic nie analizują, onanizujesz się tylko nad samym sobą jakim to trollem jesteś bo ktoś ci odpowiada. Nie masz lepszych zajęć w życiu?

Co ma więcej powiedzieć?
jeszcze chwilę temu twierdził ze mnie znał, potem ze jednak nie pracował tam i nie zna, wcześniej ze nie mam racji, teraz że mam.
Bez sensu, takie podsyzwki.
A co do lambo to nwm, gość od tego tekstu to jakaś zupełnie inna osoba. Ale nieważne, co tam woflik ma to ma, jego sprawa.
Cieżko na to zarobił. A co do zgłoszeń, jest tu sporo rzeczy, które można byloby podciągnąć. Pytanie czy to w ogole warte wobec spółki która i tak zmierza do ognia?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.