Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Już się nawet boi pisać pod swoim nickiem. Widzisz tchórzu, jak przyszło co do czego to ogon pod siebie i udawanie to nie ja, ja nie wiedziałem, ja nie chciałem ha ha ha. Ale czego ty się vincencik boisz? Co za różnica czy 30.000 zł czy milion? Przecież tobie i tak nie mają czego zabrać golasie. Najwyżej ci dopiszą do tych długów które już masz. Ciamajdo powiedz mi jedno, czym samemu przed sobą nie jest ci wstyd? Zamiast to wziąć na klatę to tchórz ukrył się w norze i od 2 dni już nie pisze ze swojego nicka hahaha.