Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W części wypowiedzi się zgadzam natomiast co do marży niestety nie .Myślę że napływ taniej chemia z Chin i Rosji skutecznie ostudzi zapędy na zyski. Tutaj raczej będzie walka o istnienie na rynku i szukanie nowych rynków zbytu (ale gdzie jak wszystko zalewają Chiny)Cały pic polega na taniej produkcji a takowa jest w Rosji i Chinach i Grupa Pcc raczej nie ma szans konkurować ale trzeba walczyć o zablokowanie lub nałożyć konkretne ........ Ale wtedy nie ma wolnego rynku. Taka to prawda smutna mi się wydaje ale co ja tam wiem.