Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mordo rynek to nie instytucja charytatywna też uważam że musi nastąpić katharsis bo tych studiów game devu porobiło się i byle Janusz z warzywniaka jeżdżacy lambo zakładał studio i pewnie take studia jak the dust muszą zniknąć ale to nie jest tak że wszysycy teraz beda produkowac ponizej kosztu wytworzenia i dopłacać .
Nie wiem może kierunkiem bedą gry niskobudżetowe z niskim kosztem wytworzenia , przecież te studia nie znikną , nie wyparują musza operacyjnie coś robić , bez tego wszystkie zaliczą bankruta.
Wiec muszą znależc jakieś wyjście z tego marazmu w branży.
Oki tylko na giełdzie zarabia sie na sukcesie a nie na wieszczeniu porażki bo nie ma krótkiej sprzedaży na te garażowe studia, wiec oki rozumiem że spełniasz społecznie ważną role ostrzegacza przed wiłkaeksza wtopą ale przydatność twoich wywodów czysto giełdowa inwestycyjna jest żadna mordko na przyszłość. Napisz jak znajdziesz coś pozytywnego bo ja naprzykałd zaliczyłem tutaj wtope ale znalazłem kolejny ciekawy case inwestycyjny z potencjałem. może zalicze kolejną dziure zobaczymy jak tutaj ale na tym polga inwestowanie na gpw pomyłka to nie foliarstwo.
A tera to już chyba nawet kostuch skumał że jest żle wiec wyzywasz do folii a troche odgrzewasz starego kotleta , czy kopiesz leżącego czy znęcasz sie nad zmarłym cialem jedno z trzech albo wszytsko po kolei . Ale to już nie sa analizy żadne a czyste wyzłośliwanie sie .