Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak jak myślałem - nie był to skup. Niemniej takiego obrotu sytuacji się nie spodziewałem. Dziwaczne to.
Zmiana decyzji Lemurii na zasadzie: raz spółka jest niewarta inwestycji i rezygnujemy z opcji, a chwilę potem ponownie warto w nią zainwestować, wydaje mi się mało prawdopodobna.
A może specjalnie zrezygnowali z tej opcji i dołowali kurs, żeby potem zbierać na niższych poziomach (przekraczając próg 5% dopiero teraz tymi dużymi transakcjami)?
Naprawdę dziwne to dla mnie.