Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I ktoś mi powiedział, że Ats nie jest zaleszczony ???
Po pierwsze jest i to strasznie...
Po drugie cała giełda dziś gra na spadki co nie Panowie :)
Ja powiem krótko zauważcie, że wasza panika leszcza sama za siebie mówi :-)
i dlatego kurs leci, wcale nie dla tego, że czekacie na info o którym mówiłem..ale dlatego że jesteście podatni na innych.
jeszcze jedno "do wizjonera" pisałem na centrozapie ze Wyszedłaem i na jakim poziomie, na immo też się udzielałem sprawdź IP byłem pod innym nickiem udzielałem się również na Kolastynie i krośnie wówczas gdy rósł i befsanie a także na Lubawie i paru innych spółkach o gancie nie wspomnę i midasie oczywiście
Podaj mi adres swojej poczty To Ci wyślę pare linków i wówczas może jeszcze mój portfel inwestycyjny ( choć nie wiem w jakim celu ) jak chcesz.
Ostrzegacie innych przed tą spółką, ale mi zaleciało samarytaninem :/
To ja niby oszukuje inwestorów ???? To wy ich oskubujecie ale sami dają...
Albo Tyjesz albo Ciebie jedzą :P
Mój błąd ??? przyznaję się, że za szybko zacząłem pisać w Ats innych błędów nie mam
I INFO BĘDZIE CZY TEGO CHCECIE CZY NIE !!! dlatego kupujcie od biednych oskubanych drobnych inwestorów.
Ktoś tu mi pisał o wiedzy, że jest pół roku na Gpw i radzi sugerować się wiedzą, to ja powiem wprost że prawdziwym inwestorem zostaje się dopiero po zdobyciu pakietu doświadczenia i nie krócej niż 3-5 lat !!! i nie tylko w hossie ale głównie w bessie,
bo ona tworzy przyszłych milionerów.