~Norbert

Dnia 2024-06-05 o godz. 17:21 ~alejaja napisał(a):
> Dnia 2024-06-05 o godz. 17:05 ~odp napisał(a):
> > Nic do stracenia oprócz kasy. Haha
> > > Widać, że masz g(łąbie niedorozwój płata czołowego, stąd pewno ta szczecina na p ysku:)
>
>
> Pytał cię ktoś o zdanie? Właśnie po to żeby za dużo nie stracił nie może wywalić wszystkiego naraz. Bo kto mu to odbierze? ty? jak ty nawet na piwo nie masz. Nie wtrącaj się jak nie rozumiesz podstaw, chyba że za wszelką cenę chcesz udowodnić kim jesteś, ale to i tak już każdy wie. Albo niech wywali wtedy dopiero będziesz piszczał.
> Ale papier piekielnie mocny co? Chłop niecałe 100k wywalił i to w długim czasie a kurs ponad 8% w dół.

Dzięki, ale mam już serdecznie dosyć tych akcji. Sprzedałem niecałe 90 tysięcy zostało mi jeszcze niecałe 140k. wiem że jak je naraz wywalę to mocno kurs pójdzie w dół i tak nie oddam za tyle za ile bym chciał, więc masz rację będę oddawał stopniowo daje sobie jeszcze 2 miesiące żeby z tego zejść.

Do kolegi ~odp [84.205.172.*]

Po co ty piszesz takie głupoty? Po co zaśmiecasz mój wątek? Chcesz tanio kupić? To ci sprzedam resztę akcji za 0,80 pod warunkiem że weźmiesz wszystkie ok. Alejaja ma rację, że jak wywalę wszystkie teraz to sprzedam je znacznie taniej, więc po co mnie do tego namawiasz? I faktycznie pieniądze bym stracił gdybym Ciebie ~odp [84.205.172.*] posłuchał, więc zachowaj te rady dla siebie, bo może nie jestem za mądry skoro kupiłem oze capital, ale nie jestem też tak głupi żeby ciebie słuchać.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.