Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wyśmiałem Cię bo piszesz farmazony które nijak mają się do wyceny tej spółki. Straszysz ludzi wyimaginowanymi spadkami których nie ma (nie wcale ale nie wtedy co piszesz bo jest np wzrost. ). ELT nie da się grać na spadki więc to co robisz uważam za id io tyczne. Obstaw mecz prędzej coś zgarniesz bo sytuacja bd 0/1. Napisze to jeszcze raz jestem inwestorem długoterminowym i nie interesują mnie dzienne wahania, jak widzę, ze ktoś pisze głupoty to reaguję dla przeciwwagi i tyle.