Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Spółka zarabia!!! I ma przejrzysty, wyczyszczony bilans. 4,8 mln zysku z dz. operacyjnej za 23! Sprawozdanie za I q nie ma znaczenia, tam mogą napisać co chcą, praktycznie bez konsekwencji. Nie podlega badaniu biegłego. Zresztą ja doskonale wiedziałem już w marcu, że nie będzie zysku. Ty nie. Do ilu jeszcze mogą zjechać do 60 groszy? Jestem na to przygotowany, więc obniży mi się średnia o parę %. Jak tak analizuje, nawet taki scenariusz byłby lepszy. Sprzedam za 5 jak wróci do bazy, niech inni też zarobią, haha