Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja nic nie usuwałem, zapewne post został usunięty bo napisałem o Tobie parę chłodnych słów w związku z Twoimi manipulacjami na forum. Po drugie nie przewiduje po ile będą chodzić akcje w odróżnieniu od Ciebie bo tego nie wiem co więcej nawet średnio mnie to interesuje ze względu na charakter mojej inwestycji (polityka dywidendowa, przyszłe kontrakty itd) - proste do zweryfikowania bo nigdy nie pisałem takich farmazonów jak Ty. Z mieszkaniem rób co uważasz za słuszne -nie moja sprawa. Twoje wpisy są żenujące. Próbujesz zaklinać rzeczywistość a kto Cię posłuchał wzrosty przeszły mu koło nosa. Wstydź się !!!