Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dogrzebałem się do dokumentów !!!. Na walnym ustalą tylko jej wysokość ,ale powinna być bardzo wysoka skoro sam prezes głosował ,a tak jak pisał Makler- Pan Prezes Potrzebuje kasy na zwiększenie koncentracji w akcjonariacie .Więc od razu zaraz tamte wątki podbije ,a tu macie potwierdzenie i myślę ,że trole nadal już was nie będą przekonywać ,że DYWIDENDY NIE BĘDZE . https://zapodaj.net/plik-eIyLjIW8Ph Od razu uprzedzam dla niedowiarków ,że nic nikomu nie wysyłam ,ani nie daje informacji z skąd do tych dokumentów dotarłem !.