bankier1972

ludzie którzy mi i jeszcze kilku osobom(którzy cały weekend ukradli czas rodzinie i ciężko pracują nad dokumentacja i na rozmowach z prawnikami.)..zaufali jutro dokupią, jest ich 8 % jutro bedzie zapewne ponad 10%.Uśrednimy cenę WK jest poniżej 0,10 nie patrzę na opcje bo one albo bedą dogadane z bankami , albo skompensowane z zyskami extra od przychodów , albo oddane przez osoby w procesach sądowych , które zagrały naszymi(akcjonariuszy) pieniędzmi niezgodnie ze statutem działalnosci. Ja równie tak samo jak oni wierzyli w normalność funkcjonowania firmy, mam na chwilą obecną duże straty na rachunku jak inni , którzy zawierzyli w uczciwość spółek giełdowych.
Jest bardzo dziwne że główny akcjonariusz wywalił akcje a za kilka dni idzie info o upadlosci, prawnicy doszukują sie wielu żeczy, i mamy pewne poszlaki skąd doszło do takich przecieków... ( Prezes i Vice prezes są na chwilę obecną czyści!!!! ) jednak osoby blisko z nimi zwiazane już niestety nie do końca ) ale to nie na forum, przyjdzie czas że wszyscy to dowiedzą się , ale jak potwierdza ten fakt organa które są od tego...
co do informacji jakie mam od pewnego czasu są to tylko te co do stowarzyszenia i naszych działań, zadne inne, stąd je traktuje jako poufne, rozmawiamy z wieloma mediami aby nas wsparli, i od kiedy to ralizujemy tj od ostatniego mego usrednienia nie kupowałem czyli od 5o gr, ale jutro kupię kilkaset kilo bo mam zielone swiatło, dlatego że tranzakcja będzie wynikać nie z informacji o naszych działaniach a z czystego rynku.
A co do sposobu mojej wypowiedzi powiem tyle:
jest ona bardzo delikatna w stosunku do łgaczy, ludzi którzy niszczą dobre zamiary oraz posadzają inwestorów o łamanie prawa, dobrze że dzieli nasz komputer bo najnormalniej nie jednago należałoby tu spoliczkować...
Ktos mnie kiedys ostrzegł nie pisz tu bo tu banda chciwusów, jak na czymś zarobią dzięki twoim analizom , szybko zapomną jak zrobisz coś co nie sprawdzi się....
Pomijam IEA, co do have i Polnej pisałem kilka razy, hawe jest w kanale, nie wyłamalo minimum rocznego, nie wybiło się , podjerzewałem z wybije się, ale jednego nikt z nas do końca nie wie. jakie będa wyniki w USA, jak mozecie zrobić na jakimś papierze jak WIG20 nurkuje kilkanaście już dobrych sesji, zobaczcie jaki był spadek indeksu w tym czasie..
co do Polnej rekomendacja szła z analizy fundamentalnej dana przy cenie 8 zł, do 11,89 do kluczowych oporów, ona zrealizowała się bardzo szybko, miałem wtedy duży posluch, to ze kolejny scenariusz nie został osiagnieęty wynikało ze złych nastrojów na rynku, poza tym minęło na razie kilkanascie dni, więcej w marcu, a cena zapewne spełni się do końca roku, o ile indeks nie zleci na 1060:)
jednak kto kupił w cenie 8 zł jest i tak dziś na plusie, porównajcie z tego czasu choćby KGHM, BZWBK, czy Lotos, wszyscy tracili .....
Dlatego nie zamierzam tłumaczyć sie, nigdy wszystkich nie zadowolę, nie będę więcej odpowiadał na wsze posty, po danych analizach i rekomendacjach , kto nie chce niech nie czyta!!!
Powstaje stowarzyszenie mniejszościowych akcjonariuszy spółek giełdowych, ja do niego będę należeć , tam nie może być spekulacji z przyczyn fomralnych....i tam będę udzielał odpowiedzi na forum stowarzyszenia a nie walczył z naganiaczami i ignorantami co tylko potrafia krytykować a nic konstruktywnego pisać...
Jeżeli kogoś z normalnych ludzi obraziłem to mogę przeprosic bo to żadna ujma..
Na forum każdy moze pisać co komu żywnie podoba się, to nie dział analiz , to wymiana ludzkich pogladów, a to że ktoś pisze że jutro 60gr, czy 1 gr, nic nie znaczy,kazdy może pisać, kwestia kto ma jaki posłuch, a na niego poprostu trzeba zapracować , to nie zobowiązujące, (poczytajcie regulamin bankier.pl)
pozdr pozytywnych forumowiczów i kończę tu pisanie, mam za dużo spraw na głowie aby uzerać się z róznymi panami
Ps zauważcie jedno , że krytykuja nas ludzie na nickach tymczasowych, nowi, których tu z reguły nie było wcześniej!!!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.