Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak słusznie zaważyłeś siedzę tutaj kilka lat.A na giełdzie znacznie dłużej aniżeli na akcjach Jujubee.I giełdę porównałbym do szkoły.Co roku przechodzę trudniejszą edukacje i zdobywam doświadczenie i awansuje na kolejny szczebel edukacji.I tak z doświadczenia napiszę.Przed Jujubee byłem prawie za wszystko zapakowany w Coalenergy.Miałem średnią 50 groszy jak spadło do 7 groszy.Bałem się dalej pakować bo bankrut a mój kolega pakował za wszystko co miał.Urosło potem do 7 PLN.Kolega przy 70 groszach był już zarobiony a co dopiero wyżej.I tutaj widzę podobną analogię.Spadło z okolicy 2 zł.I też mówią gniot,bankrut.Tyle że ja już jestem mądrzejszy i postępuje inaczej aniżeli na Cle:).I nie do końca jest prawdą że kiszę tutaj kasę latami bo miałem tutaj do czasu sprzedania Coala 10 k akcji Juju maksymalnie ze średnią nie większą jak 2,5.