Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sytuacja miała miejsce na Innogene w 2020r. Jeden fundusz wywalał z ukrytego akcje po 3,8zl, a ObserwatoR przeanalizował spółkę i opisał jaki potencjał ją czeka i sam rozegra 200k tego batona. Ja niestety nie zdążyłem nie znałem go wtedy aż tak, ale z perspektywy czasu miał mega rację, a kurs poszedł na 100zl czyli ponad 2500%. Wtedy nie wchodziłem bo obroty na tym Innogene (też NC) były jeszcze mniejsze od PNT ale ObserwatoR pisał, ze to się zmieni. I zmieniło się - były nawet 100mln w trakcie sesji bijąc większość spółek z WIG20. Można było kupę hajsu zarobić, więc gość ma mój szacunek.