Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chłopie ja tu bajki,fraszki,poezję,wiersze i inne głupotki piszę. Gdybym ja wiedział to eleganckim inwestorem bym został :D A tak serio to mam taką głęboką nadzieję wraz z moimi wiernymi fanami typu Baca itd.:D Gdyby była możliwość rozpalenia wirtualnego grilla to myślę że poczęstowali byśmy Cię karkówką. Atmosfera jest super dlatego zapraszamy do dyskusji. Naaapisz tam coś jeszcze w wolnym czasie nie wiem np.co na obiad miałeś albo co byś sobie kupił a sobie nie kupisz i takie tam. Bo na razie to wiemy że chłop odszedł i cisza....