Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Siedź sobie nad rzeką... coś cię uwiera? Chciałbyś ubrać a nie bardzo się da? Ooo...tak mi przykro... Witam obrót jak kot napłakał.Ale wiesz co, skoro ci moje pisanie blokuje ubieranie przed dołowaniem to puszczam cię przodem, upchnij sobie ile chcesz - - zrobię sobie parę tygodni przerwy, specjalnie dla ciebie. Kumatszemu też już mówiłem.Kontem oka będę obserwował jak ci idzie. Mówisz - masz. JSW dołek 29, 4Mass już tam jest po korekcie, tak uważam. No i oczywiście nie zapominajcie o Medicalgu. Jak się wybuja na dołku to sky is the limit - urządzenia przyniosą krocie. A gdzie jest ten drugi z linkiem? Niech nam pokaże czy możemy uwierzyć w to co wypisuje, bo wiarygodność tutaj to podstawa.Jak da linka to ja kupię 03, a co tam, niech mnie ubierze w te trzy futra.Potem mu je sprzedam powyżej 3 skoro wszyscy mówią że tak będzie można - mam czas.Ja mogę czekać nawet 10 lat.Narazie czekam na linka.