Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2024-05-23 o godz. 22:07 ~Irra napisał(a):
> Wisi taki zapis na moim rachunku również.
Do tej pory nie moge zrozumieć jednego.
Spółka nadal figuruje w KRS-sie.
https://rejestr.io/krs/386579/glg-pharma
Cena akcji nadal 2 zł za sztukę.
Spółka wywalona z giełdy za brak raportu kwartalnego.
Jej "psełdo osiągnięcia?"to:
Opis działalnościGLG Pharma SA (GLG)Spółka posiada licencję na wyłączność, obejmującą cały świat, dotyczącą rozwoju, wytwarzania i sprzedaży produktów farmaceutycznych, opartych na technologii inhibitorów STAT3, opracowanej przez naukowców Instytutu Raka w Bostonie oraz Centrum Badań nad Rakiem Moffitt.
Dwa dofinansowania, leki opatentowane, współpraca z innymi spółkami i raptem koniec.
Byle jaka spółka znika z giełdy i robi się wielki szum medialny, a tutaj nic. Media milczą. Nikt niczego nie pisze o spółce.
Dotacje przehulane, akcjonariusze z ręką w nocniku, tak bardzo dobre leki wylane lub przekazane bez naszej wiedzy innym firmą. Spółkę zawiesza się z jej kapitałem z byle powodu, a potem chce się ją zlikwidować. Akcjonariuszy ma się w dupie i cisza.
Czyżby za sznurki pociągał "wielki brat zza oceanu."
To są tylko moje spostrzeżenia i sugestie.
Może Wy wiecie więcej, czego ja nie wiem?
Serdecznie pozdrawiam.