~Em

Znam te teksty Pana Emreka i jego bełkot. Prezes chce cenzurować forum i straszyć Przeczytałam artykuły w Wyborczej w Money i Onet, obejrzałem TVN24. Za tym wszystkim stoi tylko nieudolne działanie Zarządu Spółki Giełdowej. Sprawa zeusa jest wpadką Zarządu. Forum przestrzegało przed tym Zarządem. Od półtora roku pisano, że Zarząd i jego kompetencje nie mają żadnej wartości dla firmy i Akcjonariuszy. Napisano, że będę koszty, spadek zamówień i marży. Napisano, że obecny Zarząd nie zna biznesu i nie ma doświadczenia w jego rozwoju. Gdzie się Elektrotim rozwinął ?. Ja tylko czekałam jak ktoś napisze, że przez troli nie ma zamówień. Tych zamówień nie zdobywa się z dnia na dzień i nie realizuje w kilka dni. Wygląda, że forum potrafiło przewidzieć negatywne skutki dla firmy jakie przyniesie powołaniu tego Zarządu. Tego nie przewidziała RN. Jeżeli potwierdzi się, że 2026 będzie postępowanie układowe z bankami to nie będę zaskoczona. Elektrotim nie jest własnością Zarządu a akcjonariuszy. Pan Emrek raczej nie podziela tej opinii. Kanały komunikacyjne dla Zarządu są gdzie indziej. Drogi Zarządzie pozwól mnie samej osądzać co jest prawdą a co nie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.