sroq

Naturalnym jest, że będę obserwował sytuację i jeżeli pary zabraknie, wyjdę szybciej. Jestem typem średnioterminowca - to nei jest grzech. Kolarzem nie jestem. Nie naganiam, oceniam obiektywnie rynek i szanse na zysk. Tak jak mówiłem, obie spółki są w kręgach moich zainteresowąń - IBC pewnie znowu kupię, ale na ten moment, moje obserwacje sugerują mi, że przez jakiś czas pieniądz może pracować gdzie indziej. To dobra spółka, ale chwilowo zgrana. NGD przeciwnie - wykres dopiero się otworzył i widac, że ma ochotę narysować się wysoko - i na to czekam.
Co do mojej aktywności na innych walorach - trochę przekornie komentuję tam puste treści Obserwatora, który dzień po dniu skacze po nowych spółkach (najczęściej po wybiciu zupełnie jakby pozorował jakiekolwiek inwestowanie). Mój cel jest jasny - kasa musi się zgadzać, ale nie posuwam się do manipulacji "pod wyjście"...bo na tę chwilę, nigdzie się nie wybieram ;) O nowych typach zawsze chętnie podyskutuję - jak coś masz - śmiało, dobra informacja zawsze jest w cenie. 3maj się, zielonego dnia!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.