Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Powiem przewrotnie tu już widać wodorosty, cały NC zatonął - jest na dnie. Pytanie kto jest winien. Wg mnie regulator odegrał swoją rolę: - nie dba o płynność na rynku - promocje - kieruje się swoją chęcią zysku, a co z nami akcjonariuszami? - parkiet podstawowy nie potrzebuje promocji, a NC potrzebuje, gdzie ona jest, ktoś słyszał o NC w TV, yt necie? - to regulatora/giełda ściągają dziadków borowych, co z marketingiem mają tyle wspólnego co … - co chwila wszczynają jakieś postępowania wobec małych spółek, trzeba tak dobierać sp na NC żeby ich nie trzeba karać, czyli znów lipa w dopuszczaniu spółek - no i ostatnie pomoc dla spółek ze strony giełdy - żadna. Jak wspomniałem, cały NC leży i kwiczy, jedno wiem, żeby zakończyć optymistycznie, bo sam tu jestem - jak zacznie tu rosną przypomni nam się hossa jak na bbi