Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ta relacja jest toksyczna ale wierzę że kiedyś będzie lepiej. Niestety nie umiem z niej wyjść. Jestem bezsilny. Tak jakby hmmm .. mocno związany z tymi samymi miejscami. Wiesz Aniołku ? Troszkę ta miłość przypomina dwie sieci handlowe ale ja mam szerokie alejki i czysta posadzkę a moje wyjścia ewakuacyjne nie są zastawione. No... Prucz tego jednego ale puki co to czekam na lepszy asortyment i zwolnienie alejki żeby można było przejść po ludzku.