~wyplosz maximus

witam, a żyjemy po troszkę raz lepiej raz gorzej. Ja siedzę na papierach troszkę tu troszkę tam. Denerwuje mnie to ze ciągle jakieś trupy wypadają z szafy. Generalnie nie jest za ciekawie ale na 100% da sie zarobić ( mi sie jeszcze nie udało) ma swoje typy wydaje mi sie ze Rafako i Rafamet w perspektywie kilku lat dadzą sporo zarobić( może i na bessie nawet) Martwi mnie bardzo to co sie dzieje w USA i sytuacja banków na świecie.,może być tak, że ten kryzys potrwa kilka długich lat., ciężko powiedzieć kiedy odwrócenie trendu, jednak podtrzymuje to co wcześniej napisałem (rafako i rafamet). Z At wynikają dalsze spadki do tego zachodnie instytucje finansowe bawią sie polską walutą.
Współczuje problemów walutowych dla pocieszenie powiem ze ja ubrałem sie w tarnowskie azoty ( na szczęście nie za całą kasę z ZEGa ) liczyłem ze od stycznia araby zaczną na całego skup.
Pozdrawiam i życzę udanych inwestycji. Ps dużo ludzi bessa z forum przegoniła !!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.