Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
67 razy pisałem ci gdzie stoję z zakupem na JSW.Ta cyfra brzmi 31 i mówię to po raz 68-my, zakoduj wreszcie. Masz jakąś dysfunkcję mentalną? Słuchasz ale nie słyszysz?Znowu mi łoi od manipulantów a na wykresie wszystko zgodne z tym co mówię.Co "jedna sesja"? Będą następne. A pampersów nie noszę ja lecz ty, bo ja czekam na spadki - taka prosta logika - znowu nie domagasz, zmęczony już jesteś połóż się. Panu Stewowi oczywiście przytakuję bo popieram argumenty i ślę pozdrawionka. Teraz uważam że na wykresie zobaczymy konsolę żeby wszyscy uwierzyli że tu jest dołek i obkupili się. Dalsza winda w dół zapewne za jakiś czas. I spokojnie czekam 01. Mówią uważajcie na gościach pozdro i jemu podobnych. Oni wam nie tylko ubiorą na lato podwójne futra, oni je wam ubiorą na LATA.