Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzisiaj opuściłem akcjonariat, życzę wszystkim spełnienia pokładanych nadziei.
Wyniki - brak reakcji na spółce
Przyjęcie strategii- brak reakcji na spółce
Zbliżająca się dywidenda - brak reakcji na spółce
Dawała mi zarobić w 2009, 2010r. WIG20 piękny okres. Czas Impexmetalu, Krezusa, Skotana i innych perełek na GPW.
W tej chwili wygląda jak piękna panna, co może wspominać tylko młodość w wieku 89 lat.
Równie zaradna i ruchliwa.
Kurs można dzwignąć i uwalić pakietem za 100k zł, free float bez pola manewru, nikt poważny tego nie ruszy. Kurs sztucznie utrzymywany przy życiu kupowaniem na fixie 2 akcji po 6.20-6.21, żeby na wykresie nie wyglądało fatalnie.
Mam nadzieje, że to ja byłem coolerem i od jutra kurs wystrzeli jak szalony na 20zł, czego wszystkim życzę. ;)